Goochelen - Tim Wijst - Goochelaar en Entertainer uit Groningen. M:06 - 50 80 73 35 voor de beste goochel acts en opleuken van feesten - UNREGISTERED VERSION

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Goochelen

Goochelen

Kindershow's

Tim Wijst is de vaste goochelaar van attractiepark Speelstad Oranje geweest en geeft nu wekelijks shows op verschillende locaties. Deze shows kunt u onder andere boeken bij u thuis, in het theater of bij uw sportvereniging, tijdens een prijsuitreiking of bijvoorbeeld een Sinterklaasbezoek.

Duur: 20 – 60 minuten.
Geschikt voor een gezelschap tot
1000 personen:
Kosten:
vraag offerte aan

Tafelgoochelen (voor volwassenen):

Tim Wijst is ook tafelgoochelaar. Deze vorm van magie is erg populair en succes is gegarandeerd. De toeschouwers zitten er namelijk letterlijk met de neus bovenop en blijven vol verbazing achter. Het mooie aan een tafelgoochelaar is ook dat een groot gedeelte in de handen van de toeschouwers gebeurt. Leuke trucs als balletjes verdubbelen, kaarttrucks, voorspellingen en ontsnappingen uit boeien zullen allemaal voorbij komen. Tafelgoochelen is geschikt voor elke gelegenheid, maar bovenal voor bedrijfsfeesten, diners en bruiloften. Tafelgoochelen kan perfect gecombineerd worden met een bühneshow.

Duur: 30 minuten.
Geschikt voor een gezelschap tot
400 personen.
Kosten: –
vraag offerte aan

Shows voor volwassenen:

In de shows voor volwassenen van Tim Wijst ligt de nadruk op humor en interactie. U zult Tim leren kennen als een allround entertainer. Zowel voor grote als kleine groepen is deze show zeer geschikt. Deze show is uitermate geschikt voor tijdens bedrijfsfeesten, diners, bruiloften, verenigingen en familiefeesten. Ook is deze show goed te combineren met tafelgoochelen (zie hierboven).

Duur: 30 minuten.  
Geschikt voor een gezelschap tot
1000 personen.
Kosten: –
vraag offerte aan


Met optredens in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Groningen en Friesland


Over Tim Wijst - goochelaar & entertainer
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu